KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uchwały

Wykaz uchwał Rady Pedagogicznej Przedszkola Samorządowego nr 20 w 2019 roku.

l.p.

numer/rok

sprawa

data

13.

13/2019

Plan Doskonalenia Nauczycieli.

28.11.2019r.

12.

12/2019

Koncepcja pracy przedszkola.

16.09.2019r.

11

11/2019

Powołanie Społecznego Inspektora Pracy

28.08.2019r.

10

10/2019

Przyznanie Nagrody Prezydenta

28.08.2019r.

9.

9/2019

Powołanie zespołów zadaniowych

28.08.2019r.

8.

8/2019

Przydział Dodatkowych Zadań

28.08.2019r.

7.

7/2019

Ramowy Rozkład Dnia

28.08.2019r.

6.

6/2019

Harmonogram i tematyka spotkań z rodzicami.

28.08.2019r.

5.

5/2019

Harmonogram uroczystości przedszkolnych.

28.08.2019r.

4.

4/2019

Wnioski o dopuszczenie programów.

28.08.2019r.

3.

3/2019

Zaopiniowanie Organizacji Pracy.

28.08.2019r.

2.

2/2019

Wykorzystanie wniosków z nadzoru pedagogicznego.

28.08.2019r.

1.

1/2019

Arkusza Organizacyjnego na rok 2019/20r.

05.04.2019r.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 20 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Dorota Dziubecka
data: 08-01-2020
wytworzył: Dorota Dziubecka
data: 08-01-2020
data: 08-01-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 08-01-2020 - Edycja treści
  • 09-11-2017 - Edycja treści
  • 22-02-2017 - Edycja treści
  • 21-01-2016 - Edycja treści
  • 02-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 804