KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Wykaz zarządzeń wydanych przez dyrektora Przedszkola Samorządowego nr 20 w 2019 roku.

l.p.

numer

sprawa

data

30.

30/2019

Aneks do Tabeli Dopłat ZFŚS.

28.11.2019r.

29.

29/2019

Zebranie Rady Pedagogicznej.

13.11.2019r.

28.

28/2019

Zebranie Rady Pedagogicznej.

08.11.2019r.

27.

27/2019

Instrukcja Alarmowa.

17.10.2019r.

26.

26/2019

Szkolenie Rady Pedagogicznej.

07.10.2019r.

25.

25/2019

Procedury PPP.

01.10.2019r.

24.

24/2019

Aneks nr1 Regulamin Wynagrodzenia.

06.09.2019r.

23.

23/2019

Zebranie Rady Pedagogicznej.

06.09.2019r.

22.

22/2019

Kalkulacja posiłków.

02.09.2019r.

21.

21/2019

Instrukcja Obiegu i Kontroli.

02.09.2019r.

20.

20/2019

Instrukcja Kasowa.

02.09.2019r.

19.

19/2019

Zebranie Pracowników Administracyjno - Obsługowych

26.08.2019r.

18.

18/2019

Zebranie Rady Pedagogicznej.

26.08.2019r.

17.

17/2019

Organizacja pracy pracowników

26.08.2019r.

16.

16/2019

Dotyczy Plastików

31.07.2019r.

15.

15/2019

Organizacja Pracy Placówki.

01.07.2019r.

14.

14/2019

Rada Pedagogiczna

18.06.2019r.

13.

13/2019

Określenie Terminów Rekrutacji

06.05.2019r.

12.

12/2019

Powołanie Komisji Rekrutacyjnej.

06.05.2019r.

11.

11/2019

Nabór uzupełniający -rekrutacja.

06.05.2019r.

10.

10/2019

Tabela Dopłat ZFŚS

06.05.2019r.

9.

9/2019

Roczny Plan dochodów i wydatków

06.05.2019r.

8.

8/2019

Rada Szkoleniowa

20.03.2019.

7.

7/2019

Określenie terminów rekrutacji

19.02.2019r.

6.

6/2019

Powołanie Komisji Rekrutacyjnej

19.02.2019r.

5.

5/2019

Wolne miejsca na 2019/2020 rok

15.02.2019r.

4.

4/2019

Rada Pedagogiczna.

21.01.2019r.

3.

3/2019

Samoocena kontroli zarządczej

21.01.2019r.

2.

2/2019

Szkolenie pracowników – pierwsza pomoc

21.01.2019r.

1.

1/2019

Regulamin pracy.

05.04.2019

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 20 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Dorota Dziubecka
data: 08-01-2020
wytworzył: Dorota Dziubecka
data: 08-01-2020
data: 08-01-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 08-01-2020 - Edycja treści
  • 13-12-2017 - Edycja treści
  • 06-12-2017 - Edycja treści
  • 22-02-2017 - Edycja treści
  • 21-01-2016 - Edycja treści
  • 02-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 793